Pro Marušku
Pro Marušku
Jsi má divoženka ráje
jsi přispůdobivá
a pak
houpeme se na plotě
a sbíráme žáby v lese
lítáme se psy a fotíme se
si má dovoženka
ráje
máme rády dobrodružství
a život si s námi hraje
jsme divoženky
lesní panny
Dnešní poselství
nás dvou
divoženek
se zračí v přebalování
dětských plenek
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.2.2024