Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rodinný nápad

Rodinný nápad

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Mám dobrou náladu tak trošku trhlá báseň....

Vypijeme odvar z makovic
a najdeme muchomůrky
v lese

V lese
v lese
nebojte se

Dvě laně přítelkyně
jedna s kolouškem a jelenem
budou se mít krásně

A sestra tvá
laň s rodinnou
a odvar z makovic
tak co si přát víc

A pak váš dům
a my
bez zbrojního pasu
na život

(PS: samozřejmě bez drog)
Publikoval(a): kopretina7777, 30.1.2024
Přečteno (18x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti