Les na jaře
Les na jaře
Prosbou v lese
v pavučinách
v rose
dnešek nacházím
Hbitý mravenec
jehličí nese
by postavil
s miliony přáteli
dům
Orosené zábradlí
přes řeku
tiše chrání můj čas
by jsem užívala
všech krás
a
našla bezpečí
Ráno svítá
mě vítá
a halí tajemství
jara
Nálady střádám
v klubcíčkách pavučin
za jasu rozbřesku
Les šumí
darem klidu a já
procitám
Publikoval(a):
kopretina7777, 29.1.2024