CHODNÍK
CHODNÍK
Na chodníku v srdci jména
Jako naše nachlup stejná
Malovaná kouskem cihly
Tvoje oči náhle zjihly
Na chodníku v srdci jména
A pod nimi rozprostřena
Věta místo sítě
Lásko miluji tě
Na chodníku v srdci jména
Jako naše nachlup stejná
Jen na konci mojí ruky
Ještě zbytky od antuky...
Publikoval(a):
valachia, 28.1.2024