Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdo životního štěstí

Hvězdo životního štěstí

Zhmotněná hvězdo
ráje
ve mě se zrcadlíš

Spadla si mi náhle
blíž
jiskrná si
co ještě povíš ?

Pojď
zvu Tě ještě blíž
a ptám se
jak dlouho
ještě vydržíš
a k osudu
se vyjádříš

PS :Hvězdo radosti,
já Tě neznala víš ....
Publikoval(a): kopretina7777, 28.1.2024
Přečteno (30x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti