HODINY
HODINY
Za rohem je malá dílna
Podnik skoro rodinný
Lásko moje nedochvilná
Vyrobím ti hodiny
Ze dřeva ve tvaru srdce
Vteřinovku a dvě ruce
Ty tě budou poháněti
Do kroku jak malé děti
Od přírody neposedné
Nejen v noci také ve dne
A pak
Možná zázrak ne-li div
Budeš u mě ještě dřív
Publikoval(a):
valachia, 22.1.2024