Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vykúpenie

Vykúpenie

dodky Básně » ?nezařazené?

Anotace: Smutná pravda

Voda tečie k odpadu,
krv si beží pre radu.
Kam vodička tečieš?
Nepýtaj sa, bež tiež.

Mŕve telo sa nehýbe,
žeby starosti z lásky?
To len žiletka prehrizie,
žily tenke, ako vlásky.

Nik nieje pri nej,
aby ju zachránil,
vodička tečie,
nepozera na rany.

Smutný život plynie,
žena v prúde krvy hynie.
Publikoval(a): dodky, 22.1.2024
Přečteno (26x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, valachia

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti