Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stáně

Stáně

kopretina7777 Básně » o Přátelství

Anotace: Nejlepší kamarádky jsme už 19 let

Ach ty můj divoký anděli
s motorovou pilou jsme řádily
spolu tančily
dvě jiskřičky v přátelství
hořící
v plamen
čistý
planoucí
jiskrný

Do deště i smíchu
v povídání i tichu
složíme křídla k sobě
zpíváme jednu notu
ty ve mě
já skrze Tebe
ty můj poklade
srdce spojená čistá
Ty a já

Přítelkyně
v době těžké i krásné
radosti, smíchu, bolestí, smutku
i hravosti

Přítelkyně
nejlepší kamarádky
průhledné víly
já a ty

Přátelstvím cest
chceme se nést
otevřít naši věž
a až obejme se víc
křídly, víš,
poletíme světu vstříc
víc střeštěností
upřímnosti
spousty dobrodružství

Sjednocená v křídla
naše
písně přátelský
přímý
hravý
čistý v dobru
spojení
písní
Publikoval(a): kopretina7777, 22.1.2024
Přečteno (15x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 00:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti