Nevera?
Nevera?
Pobozkám zem tam,
kde stáli pomníky
tvojho milovania.
Kam krieda maľovala,
lásku, sklamanie či očakávania.
Pozriem sa do vnútra útrob,
tam kde si bola šťastná,
ZEM moja neumieraj,
však si krásna.
Obdivujem tvoju krásu,
lásku ti dávam a snažím sa,
bojím sa však toho,
že stratím ťa.
Nebol som neverný,
nemal som ani čas.
Navštívil som aj najkrajšie,
TATRY náš Slovenský kras.
Publikoval(a):
dodky, 21.1.2024