Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Průhledná Kopretina

Průhledná Kopretina

Jsem promnělivá
pořád tázavá
Kopretina
Pochybuji
o Tvém citu ke mě
hoří oheň a pak zima

Když mě sedřeš štěrkem
mé bosé nohy
se učí aby nebolely

Opadaly
lístky okvětní
v dešti
mnoha dní

A bosé nohy mám
sem průhledná
a nechápu klam

Za záři luny procitám
do krve
blízká
ti umírám
v tom životním zjizvení
opadaná
a průhledná
Kopretina
Publikoval(a): kopretina7777, 18.1.2024
Přečteno (22x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti