Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ODPOR

ODPOR

Měsíc ve dne slunce v noci
Svět je zdá se naruby
Zmítaný a bez pomoci
Malý krok od záhuby

Ale já

Chci aby byl v pořádku
A tak píšu do řádku
Měsíc v noci slunce ve dne
Kdopak z Vás se asi zvedne

Na odpor ...

Vrátit vše tak jak má býti
Ať je tady zase k žití
Publikoval(a): valachia, 17.1.2024
Přečteno (19x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti