Smíření
Smíření
Za branou
tak šedou
v níž se zrcadlím
minulostí
často procházím
Úděl zmrtýchvstalých
ve svém stínu
hledám
vinu nejasných dílů
kde ulpěla jsem jako muška
v pavučinách
Teď ve svém
životním spoření
jenž
odívá duši
přijímám smíření
co se mění
jako dny
jako chvíle
co s do mě vepsali
Jsem pochybnostem věrna
a přijímám
cestu mého žití
Laskavá k smíření
chci dál
jíti
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.1.2024