Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

OBĚTI V OBJETÍ

OBĚTI V OBJETÍ

ochutnám fondán z velrybích mýtů
během svých vlnění vylézám z krytu
pod hladinou zadám že nedýchat stíhám
v poli mi mravenčí decibel v tichu
a tak se většinou mívám

polknu a zapiju slinu ze dna šumu
kde vodníci tahají za nitky z trůnu...bez čepic na sucho
hledá se mokro i v očích leknínů
v bajkových pasážích kladou si za vinu
své toulání za vodou

v koncích se začátky vždy uchovaly
jen se hold na březích před sebou báli
a proto si zrcadlí smajlíky z leknutí
aby si prohlédli jak žije se v oběti
Publikoval(a): Martin Havlíček, 17.1.2024
Přečteno (76x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti