Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Marušce

Marušce

Maruško,vzpomínky hřejí
krásnými chvílemi...

Koupila jsem si
krásné šaty, dvoje
jiné velikosti, aby pasovaly
když jsem širší a zase užší
jako nálady se mi váha mění

Chtěla jsem aby si si je zkusila
já bych se o vše s Tebou dělila
byla jsi překvapená
a pak jsem Ti je půjčila
a krásné jsme byly
v šatech z růžemi
nelétáme při zemí
květeme s růžemi

Koupila jsem Ti motýla
jsi s něma spjata,
máš je ráda

Máš ráda
volnost křídel
a že vše přelétneš?

Já mám ráda
kopretiny
jsou tak krásný
jako žití
když slunce svítí
na cestu životní

Motýli a kopretiny
se k sobě hodí
V přátelství nádherným
životním sněním
přátelstvím životním
Publikoval(a): kopretina7777, 16.1.2024
Přečteno (20x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti