O KNIHÁCH A TAK...
O KNIHÁCH A TAK...
Různé knihy jako ženy
Zvláště když jsou otevřeny
Doširoka nebo méně
Voní jinak nikdy stejně
Různé knihy jako ženy
Tématicky zaměřeny
V mém pokoji v noci ve dne
Seřazeny abecedně
Podle jmen i dovedností
Navždy budou jenom hosty
Nezávaznost ta mi stačí
Preferuji volnost ptačí
Publikoval(a):
valachia, 14.1.2024