Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tulačka

Tulačka

Za vánice
sněhobílé
v duši jiskrné
plaché , divoké
procitám a pádím
tančím
neznámo kam

Sněhové vločky
tančí v duši
hluboké oči
se toulkám dobrodružným
těší

Hluboké
pocity volnosti
jsem jak v ráji
a sněhobílé vločky
zkrotly mi
v dlaních
Publikoval(a): kopretina7777, 12.1.2024
Přečteno (24x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti