Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Manželovi

Manželovi

Ve verších
Ti chci hrát
budu Tě zpívat
krásnými
melodiemi lásky

Pro tvůj třpyt
že si s námi

Já Tě miluji
v lásce
v dobrým i zlým

A tak chci při Tobě stát
že chrániš nás
že nás máš rád
synka našeho a mě
si můj hrad
mé štěstí listnaté
jak strom krásný
to jsi Ty to jsme my 3
Publikoval(a): kopretina7777, 10.1.2024
Přečteno (20x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti