ROZHLEDNA
ROZHLEDNA
Od půlnoci do půlnoci
To je lásko celý den
Dvacet čtyři hodin moci
Milovat se spolu jen
Jako žena jako muž
Na čase by bylo už
Třeba je to v nedohlednu
Nebo možná nadosah
Vylezeme na rozhlednu
Překonat svůj vlastní strach
Nejen z výšek...
Publikoval(a):
valachia, 8.1.2024