Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dětství

Dětství

Nemyslet
na mou tuhou silnou bolest
bodavý zal
na křídla dětství
co mi život vzal
a tak žiju dál

Žiju a napravím
tu chybu životního
utrpení
za hřbitovními zdmi
beznaděje

A mluvit o tom nechci
o zničeným skolním dětství

Život mě vyškolil v
nedůvěru
a naivitu zároveň
jenž v povaze je srdce vlídné a dobré
jak smířit se mám
s dětstvím
co bylo mým nejhorším životním
obdobím

A laně děsí
pytlák
Publikoval(a): kopretina7777, 8.1.2024
Přečteno (25x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti