SRDCE PRO MNE
SRDCE PRO MNE
Jsi můj Anděl s ďáblem v těle
Co přiletěl do postele
To aby mě zbavil vskutku
Samoty a také smutku
Jsi můj Anděl s ďáblem v těle
Jedno je kdo rozestele
A pak
Snad pod křídly s bílým peřím
Najdu to v co pevně věřím
Publikoval(a):
valachia, 6.1.2024