VESNICKÝ ROMÁN
VESNICKÝ ROMÁN
Jak obilí zjara seté
Děj té knihy přenese tě
Na venkov za prarodiči
Zvláště když už zrno klíčí
Jak obilí zjara seté
Sedláci snad v každé větě
Starají se o své statky
Co dostanou jednou zpátky
Zase zpět
Po revoluci...
Publikoval(a):
valachia, 5.1.2024