KAJUTA
KAJUTA
Utrhnu ti obě křídla
Neodletíš ani s ránem
Láska je dnes u kormidla
Já na lodi kapitánem
Utrhnu ti obě křídla
Co udělat dobře vím
Aby jsi mi nenastydla
Přikryji tě tělem svým
Napořád
Utrhnu ti obě křídla
V kajutě...
Publikoval(a):
valachia, 3.1.2024