Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VŠE Z LÁSKY

VŠE Z LÁSKY

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Verš (21.) Každý den, jen jeden, vždy nový, co napoví?

VŠE Z LÁSKY

Ženy měl rád
Ale - chtěl si
jen hrát
Těšit je
pozdravovat
podarovat
Asi nebyl zdráv
Růže nemaje
rozdával kytice
Rudých práv

To nebyl čin
jeho jediný
kdy rozdával
ne květiny
ale noviny

Na odiv světu
čerstvých květů
stále nemaje
z lásky a rád
milenec maličký
pak rozdával
malé balíčky
sušeného čaje
Publikoval(a): Rudilein, 24.4.2011
Přečteno (150x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti