ZACHRÁNKYNĚ
ZACHRÁNKYNĚ
Zadarmo anebo v ceně
Jedno srdce rozpolcené
Až ho tvoje oči spatří
Uhádnou hned komu patří
Zadarmo anebo v ceně
Také tělo zatracené
K tomu práce co tě čeká
Vrátit na zem duši z pekla
Zadarmo anebo v ceně
Věnováno s láskou ženě
Od ní ke mně vítr vane
Zachránkyni milované
Publikoval(a):
valachia, 31.12.2023