Holka do deště
Holka do deště
Pro holku do deště
nemáš spříznění
a hledáš mě
jen
když padáš k zemi
a já Tě zachytím
v dobrým i zlým
při Tobě stojím
A kdo pošlape
mou duši
z kopretin
tisíckrát mu odpustím
ale po miliontý
jsem na Tebe už
radši zapoměla
....
A tak omlouvám se
má duše je rozpraskaná
a tak...
kopretinaforever
Publikoval(a):
kopretina7777, 31.12.2023