je to sen?
je to sen?
Včera jsem Tě skoro neznala,
dneska nedostanu Tě z hlavy -
ledová vrstva roztála
a já si nevím rady.
Obejmeš mě a já se vznesu do oblak,
nezastavím napjaté chvění.
Je to sen, nebo není?
...
30. 12. 2023
Publikoval(a):
stin, 30.12.2023