Kukulienke
Kukulienke
Anotace: A stále záleží mi na mene.
KUKULIENKE
Plamene tvojich rusých vlasov,
Zasa mi v noci vstúpili do snov,
Pramene studní v tvojich očiach,
Zdá sa mi hlavou opäť raz točia.
A ešte stále záleží mi na mene!
Je to tak dávno a predsa jak včera,
nesmelá túžba hlasivky sviera.
Ako vták Fénix cit z popolu vstáva,
Nechcela hlava no aj tak to vzdáva.
Pred sebou samým klesám na cene...
Tie dávne vzpomienky - prikrášlené,
straty a nálezy - zaprášené,
dotyky našich rúk - vymyslené,
zabudnúť nedá sa - vylúčené.
Možno lebo sa tak málo spalo.
možno preto ma to tak vzalo.
Milujúc chybičky mojej ženy,
Do teba som zostal zaľúbený.
Publikoval(a):
Seko4, 27.12.2023