CESTA
CESTA
Když máš duši plnou splínů
Srdce jako skořepinu
A celkově je ti ouvej
Přesto jdi a nevycouvej
Předem
Jednou se to věř mi zlomí
Budeš na tom jak ty stromy
Co si razí v pevné skále
Kořeny svou cestu dále
Středem...
Publikoval(a):
valachia, 26.12.2023