MÍRÁK
MÍRÁK
Ostrava je černá roky
Do tmy slyšet tvoje kroky
Co na tom že vítr studí
Hlavně že víš lásko kudy
Jít
Ostrava je černá roky
Na konci mé druhé sloky
Dá-li bůh a také štěstí
Sejdeme se na náměstí
Toho tvého
Mírového...
Publikoval(a):
valachia, 25.12.2023