VEČERNÍČEK
VEČERNÍČEK
Ve svém srdci Večerníčka
Každý z nás si stále hýčká
Uvaděče do pohádek
Zplodil otec Pilař Radek
Ve svém srdci Večerníčka
Než ti sklapnout obě víčka
Deset minut to je skvělé
Potom rovnou do postele
Tak dlouhá je doba hrací
Už po mnoho generací
Publikoval(a):
valachia, 24.12.2023