Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PATRIOT

PATRIOT

Stálá láska je mým mottem
Ve vztahu jsem patriotem
Stejně jako k rodné zemi
Stačí jedna mezi všemi

Stálá láska je mým mottem
Propojená srdcem - poutem
Prověřená zubem času
V duši šarm i vnitřní krásu

Stálá láska je mým mottem
Ve vztahu jsem patriotem

S tebou...
Publikoval(a): valachia, 23.12.2023
Přečteno (20x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti