ÚSTA
ÚSTA
Tvá ústa jsou lásko jiná
Navíc jenom pro mě
Sladší nežli medovina
Co se skrývá v domě
Tvá ústa jsou lásko jiná
Opojivě něžná
Není po nich kocovina
Po pití tak běžná
Tvá ústa jsou lásko jiná
K těm mým druhá polovina
Publikoval(a):
valachia, 22.12.2023