RETROTYP
RETROTYP
Sere mě to píšu zlobí
Historie této doby
Možná dříve bylo líp
Budu asi retrotyp
Sere mě to píšu zlobí
Těžko popsat svými slovy
Všechno kolem vidět znát
Rok od roku horší snad
Sere mě to píšu zlobí
Neúcta a také lobby
Chci se prostě vrátit zpět
Na pár dnů anebo let
V čase...
Publikoval(a):
valachia, 21.12.2023