jediný smysl všeho
jediný smysl všeho
Anotace: jsi to ty jen ty
..
https://www.youtube.com/watch?v=-ftAbARbTJg
až všechny dálky spojí náš svět
a otáčet se budem jak srdce bude bít
pod světlem bez stínů
jediný pohled bude stoupat
bez svázání a svobodní
to jediný smysl má ať pak zřítí se nebe
ta klenba co uzavřela vše
pohled který dá stoupat ven z kruhu
síla naší krve a prudký nárust energie
..zas ten pocit mám, díky tobě
hladina nese vlny jednu za druhou
tobě hledaný dík že jsi zpět...
až ty cesty se protnou
náš bude okamžik v tom chaosu
oáza klidu, spojení co nekončí
není ta síla větší než to co cítím v srdci
nelze to ignorovat a nestačí už snít
pojď zabloudíme v sobě
jen pro jedinou možnost opravdu žít
to je smysl všeho co uniká nám
... ten pocit znám a nic ho nenahradí
jen tvá ruka co mě hladí
naše těla v extázích, to je to co povznáší
nese to poselství nesmrtelnosti
bez okovů a strachu...
nic už mě netáhne dolů k temnotě, když si mi nablízku
těžko víc napsat , na co slova nenajdeš
...pojď zabloudíme do sebe
.x
Publikoval(a):
denisasan, 18.12.2023