Halí , belí
Halí , belí
Anotace: Mercedes drahý, těžký , na prosté upřímné , jemné kopretiny... Zničí křehkou krásu kopretin, labutí tah na víčkách něco hezkého...Jsme tři, halí belí ukolébavka pro děti
Halí belí
pohádka
praví
chuť Mercedesu
v kopretinách
začátek těžký
Poté
labutí tah
na víčkách
halí belí
jsme tři
Pohádka praví
vše bude
dobrý
halí belí
čtu Ti synku, před spaním
a věštíš svítání
A kopretiny
rostou
bez aut a mercedesů
dál v lásce a pokoji
Neb naplnil si
Jaroušku
poselství
lásky a smíření
Publikoval(a):
kopretina7777, 17.12.2023