JEŽÍŠEK
JEŽÍŠEK
Na všech rozích jeho fotka
Štěstí má ten kdo ho potká
Rok se s rokem zase sejde
S prázdnou nikdo neodejde
Dospělí anebo děti
Podle skladby mojí věty
Co se vrací z kostelů
Od koled a gospelů
Domů
A pak
Jenom smích a žádné pláče
Na snímcích bez zatykače
Ježíšek...
Publikoval(a):
valachia, 16.12.2023