Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JURA

JURA

Stárnu lásko přesto mládnu
Když mě držíš za ruku
Na to že ti neupadnu
Klidně dám i záruku

Stárnu lásko přesto mládnu
Díky za to že tě mám
Vedle tebe všechno zvládnu
Moje milá přísahám

Stárnu lásko přesto mládnu
Jako Jura...
Publikoval(a): valachia, 12.12.2023
Přečteno (20x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Tvurce1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti