Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zasněná...

Zasněná...

Satyrové hrají
srdci svými
za hřmotu kopyt

Tiší a líbezní
jsme v téhle říši
a elfové
píšou svou daň
že nikdo nebude sám

A tráva zelená se
V lukách
a laň nído neskolí
v mém udolí
a nikdo není tu sám
Publikoval(a): kopretina7777, 11.12.2023
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 23 stránek.
roboti