za bránou
za bránou
.https://www.youtube.com/watch?v=HUfp2DWsysk
za bránou jsou stopy
nikam nevedou
jedna za druhou, buší srdce
stojím na římse, naproti anděl
...hej neskákej
ON se jen usmál, pak skočil
byla ta nejtemnější bílá noc
jeden vlk u mě našel domov, kus naděje
samotář, samotářka...
materiál dobrej na knihu
kdyby to někdo napsal, šla by na dračku
lidi milují cizí životy na sračku
vonící papír snese vše i ten na hajzlu
zítřek protíná okamžiky
lásky i nenávist
klíčíme jak semínka v květináči
sklízíme co zasejem
a žně má jen ten co vše ukradne
takovej je tento divnej svět
na plechové střeše stojí pomník
na něm nápis.
Tady se upekl na slunci hrobník
už měl dost mrtvol...
nejtěžší je poznat sám sebe
pochopit proč jsem přišel
...hluboká jáma do vnitřního vesmíru
hledáme ho nahoře
...přitom ho máme v sobě
.
Publikoval(a):
denisasan, 9.12.2023