OKAMŽIK a TY
OKAMŽIK a TY
Chci tě teď a tady
Otočenou zády
Nebo klidně čelem
V okamžiku zdivočelém
Chci tě teď a tady
Milovat se dohromady
Jako muž a žena
Oba beze jména
V mém srdci byť prostém
Dávno nejsi hostem
Pod peřinou prázdno zebe
Zavřu oči vidím tebe
Všude
V mém srdci byť prostém
Ty...
Publikoval(a):
valachia, 8.12.2023