Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta

Cesta

Averzus Básně » Smutné

Anotace: ..života

Dlouhá cesta přede mnou,
čekal bych - však nemůžu,
všechny dveře se mi otevřou,
sílu času však nepřemůžu.

Na této cestě chtěl bych stát,
přec něco mě zas nutí jít,
jsou i nejsou věci jimž se můžu smát,
když nechci, mám snad hnusy pít?

Už končí moje cesta dlouhá,
dlouhá - spíše dlouhokrátká,
není to vše jen iluze pouhá?
A stojím zas tam kde začal jsem.
Publikoval(a): Averzus, 23.4.2011
Přečteno (202x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti