Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže ve vánici

Růže ve vánici

Já chci potřebuji
aby můj syn
byl šťastný

Nevzteká se
důvod nemá
dobré srdce má
a já mu dám křídla
a půdu pod nohama
láska rodičovská
pevná
síla
nadpozemská

Rodičové
dali jste spoustu
Ale ....
vy nevíte
co já už dávno vím
nesobecká láska a respektování
duší
je bezmezným tajemstvím....
Chybou mojí I vaší
ne nejsem dokonalá a učím se
a tak jdu
ve vánici ledový
za zvuku našich srdcí
teď v adventním dění

Dali ste víc
něž by se vešlo do jedné věty
a zvláštní jsou lidské světy
a můj je z pavučin a křehký
a snadno roztrhá se
duši mám křehkou
víc než zdání nese...
A tak lásky a respektu nebojte se

A podívat se do očí
no kdo komu může
s lehkostí
neb láska štěstí
jsou křehké jako růže

Jako když nasněží
o Vánocích
jako když růže ve vánici vykvete
jste vy mí rodičové
Publikoval(a): kopretina7777, 7.12.2023
Přečteno (23x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.9.2024 02:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti