OZVY
OZVY
Každé srdce má své ozvy
Vysílá je do kraje
To druhé se o tom dozví
Až jeho čas dozraje
Na lásku
Každé srdce má své ozvy
Neboj se a to mé pozvi
K tomu tvému ještě blíž
A pak
Zavři oči uvidíš
Co se stane...
Publikoval(a):
valachia, 6.12.2023