Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přítelkyně v temnotě

Přítelkyně v temnotě

kopretina7777 Básně » ?nezařazené?

Anotace: A je to má jiskrná hvězdička, přítelkyně v temnotě...Má zvláštní krásnou duši

Magdalenko
pamatuji si
a dobře vím
kdo tišil mý rány
slovem laskavým, moudrým
přátelským

Kdo spojoval mě s životem
kdo tišil rány
a vždy tu pro mě byl
když můj život
byl temný mocný stín
povídali jsme si
a četla jsem mezi řádky
že stojíš při mě
jsi tu
a spojíš mé světy
s životy jinými
ano tak moc si jiskrná čistá
a krásná
hvězdo poselství
naděje

Dobře vím
že byla jsi tu
pro mě
když téměř nikdo
laskavé slovo
pro mě neměl

Jsi tu pro můj svit
a nenecháš ho uhasit
ó přítelkyně do deště

Ach mrazí mě
z Tvé duše
krásy jiskrné
přítelkyně v temnotě

Ať stále šťastná jsi
Tvá duše v mé je
poselství
Tebe hvězdy naděje
přítelkyně v temnotě
jiskrná hvězdo naděje
Publikoval(a): kopretina7777, 5.12.2023
Přečteno (19x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti