Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z barev do bílé

Z barev do bílé

Litarts Básně » o Přírodě

Anotace: Psáno 25.11.2O23

Sníh se sype a mírný mráz
jej brání, by hned neroztál.
Zimní jen to již milý ráz,
kdy podzim svůj sled nedostal.

Klidné ráno, vločky řídnou
a pak opět v letu houstnou,
jako hračky rolí střídmou,
ve střetu tak i s radostnou.

Krajina své bíle halí,
však sněžení zas ustává.
Mění se též dění z dáli
a slunce důraz udává.
Publikoval(a): Litarts, 2.12.2023
Přečteno (58x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti