Zas na nohou
Zas na nohou
hodina spánku a
už jsem zas na nohou
zas mezi panely
(pod) purple haze oblohou
kudykoliv kamkoliv
žádný stopy ve sněhu
mrkneš, já proletim a
pokračuju v příběhu
pozor plot!
hop a skok!
do hnízda at
five o'clock
neptám se na cestu
když vim co hledám
hodnýho nezebe
a já se nedám
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 30.11.2023