BARVY SLONA
BARVY SLONA
Chováš se jak Nezadána
Přestože jsi stále vdaná
Ne každý slon bývá šedý
Prolamuješ tabu s ledy
Otevíráš brány k sexu
Překvapivě bez komplexu
Dozajista zpráva skvělá
Kdyby byla pro manžela
Ale není
Ach ty ženy
Milenec však přesto ví
Elefant je růžový
Publikoval(a):
valachia, 28.11.2023