Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PEŘINA

PEŘINA

Peřinu tvou poodkryji
Pod ní budeš jenom tak
Přilehnu si celý skryji
Do hnízdečka jako pták

To abych tam přezimoval
Do jara a mnohem déle
Probouzel se pomiloval
Od pondělí do neděle

S tebou lásko

Peřinu tvou poodkryji
Až budeme staří moc
Na měsíc ať vlci vyjí
Klidně venku celou noc

A my

Napůl slepí napůl hluší
Pořád spolu jak se sluší
Publikoval(a): valachia, 26.11.2023
Přečteno (19x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Psavec

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti