Láska: Jiskra v noci
Láska: Jiskra v noci
Vesmír se v nekonečných časech vlní,
láska v něm třpytí se, jako vánek se šíří
Je jako melodie, co srdce zpívá,
dva lidé v ní tančí, spolu se shýbají
Láska je příběh tak starý jak svět,
spojuje dva lidí, celý jim svět
Je jako vlna, co pobřeží hladí,
dotekem lásky, který neodezní
Láska je květina, která rozkvétá,
milostný tanec, který těla sevře
Je v očích zář, v úsměvu dárek,
jako symfonie, která nikdy neumlkne
Je síla, která hranice času láme,
srdce v nekonečný dialog spojuje
Je jiskrou v noci, která plamen rozdmýchá,
zahání temnotu, touhu zaplňuje
Láska je dar, co se zároveň nám stává,
posiluje, těší, láme, ale i zahřívá
Je šeptem na sluchu, v mém i Tvém světě,
v ní najdeme klid, štěstí a oporu
Tak nechme se unést tím kouzlem lásky,
nechme ji vést a našimi srdci táhnout
Ať naše duše se v nebeské spojení spojí,
láska je síla, co nikdy nezanikne
Publikoval(a):
Zářilka Misha, 25.11.2023