Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A

A

Náš pan farář a sousední opat
čas od času zajdou do hospody slopat.
Jednou, když přestali kopáči kopat,
nechali u výkopu několik lopat.
A když se vraceli domů-pan farář a opat-
měli do výkopu velmi tvrdý dopad,
a tak museli o půlnoci na doktora klopat.
Publikoval(a): Miguel Schin, 23.11.2023
Přečteno (23x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti